Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη μπάλα με μπαλόνι!

Έφτιαξα και εγώ μια χριστουγεννιάτικη μπάλα, με μπαλόνι και χαρτοπετσέτες, ακολουθώντας τις οδηγίες της Lourdi. Νομίζω βέβαια ότι η μπάλα μου είναι σαν στημένη, ενώ τις lourdi είναι πιο φυσική, ποιο δεμένα τα υλικά μεταξύ τους. Πάντως αν υπάρχει χρόνος, προσπαθήστε το, οι οδηγίες είναι κατατοπιστικότατες και η εφαρμογή πολύ χαλαρωτική. Η δημιουργία δίνει ευεξία!!!!

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Σκουλαρίκια καρδιές!!!

Χειροποίητα σκουλαρίκια καρδιές με γυάλινες χάντρες.
Ε καιρός ήταν εκτός απ τα γούρια έτσι για αλλαγή να κάνω και κανένα κόσμημα.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Decoupage σε κεραμίδι χιονάνθρωπος!

Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το πρώτο μου κεραμιδάκι με decoupage! Είναι ένα σπασμένο κεραμίδι απ το σπιτάκι του σκύλου που δεν χρησιμοποιήθηκε. Το βρήκα σήμερα στην αυλή και επειδή εδώ και μέρες παρατηρώ στο indernet ότι έχει να κάνει με decoupage αποφάσισα να κάνω μια ποιο ολοκληρωμένη προσπάθεια πάνω σε αυτή την τεχνική και ιδού το αποτέλεσμα. Ποιο κάτω είναι τα στάδια μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.
Πρώτα έβαψα με λευκό χρώμα νερού όλο το κεραμίδι, μετά έκοψα τα γκί απ τη χαρτοπετσέτα, τα ακούμπησα εκεί που θα τα κολλούσα και ζωγράφισα με ένα μολύβι το περίγραμμα τις περιοχής. Έπειτα με ένα κομμάτι από σφουγγάρι τις θάλασσας, που το είχα βρέξει πριν, ταμπόναρα με πράσινο χρώμα νερού γύρο γύρο την περιοχή, το ίδιο έκανα και στον χιονάνθρωπο. Τέλος κόλλησα τις χαρτοπετσέτες με ατλακόλ διόρθωσα με το σφουγγαράκι κάποιες λεπτομέρειες και πέρασα το λούστρο.












Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Γούρι ρόδι με γυάλινες χάντρες!


Χειροποίητο γούρι ρόδι διάτρητο με χάντρες γυάλινες κόκκινες και χρυσές (δεν φαίνεται το χρυσό χρώμα αλλά είναι, και παραδόξως ταιριάζει ), με κόκκινο κορδόνι για να μπορεί να κρεμαστεί όπου επάνω έχει καρδούλα, κλειδάκι και ένα σπιτάκι.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Γούρι με σπιτάκι - καρδιές!


Ένα ακόμη χειροποίητο γούρι, σπιτάκι με καρδιές, πολλές καρδιές, στη σκεπή στα παράθυρα, το οποίο στηρίζετε με κρίκο σε μια πλεξούδα από σουέτ. Μικρά γυάλινα ρόδια για γονιμότητα, δεκάρα για χρήματα και πέταλο για σταθερότητα δηλαδή όλα όσα θα ήθελε ένα ζευγάρι που ξεκινάει το σπιτικό του!!!!!

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Γούρι κλειδί αντικέ


Σας καλημερίζω με ένα γούρι, κλειδί αντικέ. Μα πραγματικά είναι σαν αντίκα, γι' αυτό δεν το πολύ στόλισα γιατί θα χανόταν η ομορφιά του.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010