Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Τοματίνια λιαστά


Τοματίνια, ναι! Κανονικά όλοι στο τέλος του καλοκαιριού κάνουν λιαστές τομάτες, εγώ έκανα λιαστά τοματίνια. Για πρώτη φορά φύτεψα κάποια λαχανικά στον κήπο, αλλά το μόνο που είχε καλή απόδοση ήταν τα τοματίνια. Έτσι σκέφτηκα και αυτό τομάτα είναι αλλά μικροί γιατί να μην δοκιμάσω να τα αποξηράνω; Αλάτι, ήλιος και ιδού το αποτέλεσμα. Για την ώρα δείχνει ότι τα κατάφερα.... ο χρόνος θα δείξει!!!!!

3 σχόλια:

Χριστιάνα είπε...

Απίθανο! και όλα αυτά είναι από τον κήπο σου!! Γουάου!!!
Αλήθεια... απλά τα έκοψες και τα άφησες στον ήλιο; και για πόσο καιρό; και αφού ξεράθηκαν τα πέρασες στο σχοινί; δώσε μας λεπτομέρειες, please!!!!

Μυρτώ είπε...

Όλα είναι από ένα φυτό. Ναι απλά τις έκοψα στη μέση, τις άπλωσα στο ταψί και μετά αλάτι. Στον ήλιο για 5-7 μέρες και μετά στην κλωστή. Απλά τις μάζεψα καλά ώριμες.

MomIrene είπε...

Mia xara einai! Ego ta bazo se vazo me elaiolado kai sidirountai mia xara!