Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Βάπτιση με θέμα τη Φράουλα

 Καλησπέρα, αν και η ζέστη συνεχίζεται εμείς τη δουλειά μας πρέπει να την κάνουμε, έτσι σας παρουσιάζω τη βάπτιση που έφτιαξα την Κυριακή 15 Ιουλίου και συγχωρέστε με για τις φωτογραφίες που φαίνονται από πίσω ρολά ή σακούλες με κορδέλες, αλλά την Κυριακή  στις 10 πρωί έστηνα  σχεδόν μόνη μου και στις 12 ήταν η βάπτιση όπου ήμουν και καλεσμένη, καταλαβαίνετε πως ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος μου.
Λοιπόν, στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τα χάρτινα φωτιστικά που ξέρουμε όλοι μας αλλά φτιαγμένα για την Ειρήνη. Χρησιμοποίησα χαρτόνια με διάφορα χρώματα, έκοψα τα γράμματα ένα ένα και μετά πέρασα γκλίτερ περιμετρικά σε κάθε γράμμα, κόλλησα μερικές υφασμάτινες φραουλίτσες και κορδέλες και ιδού το αποτέλεσμα.
 Εδώ έχουμε γυάλες που απλά έδεσα ένα φιογκάκι στην κάθε μία.
 Να πάλι οι γυάλες, αλλά τώρα είναι πιο ωραίες, ε, με νερό και 6-7 φρέσκες φράουλες η καθεμία, με   πράσινο ράνερ από κάτω και τις κορδέλες με τις τσόχινες φράουλες κολλημένες σαν γιρλάντα, νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι καλό...
 Αυτό εδώ είναι ένα σαπουνάκι φράουλα αρωματικό, πραγματικά μοσχοβολάει, το οποίο έγινε μπουμπουνιέρα.
 Να και οι μπουμπουνιέρες, έβαλα το σαπουνάκι σε ένα σακουλάκι από σελοφάν και ένα χαρτονάκι στον πάτο για να μπορεί να σταθεί το σαπούνι και μετά κόκκινη και πράσινη κορδέλα, ένα φιογκάκι και τρία κουφέτα.
 Εδώ έχουμε τσόχινες φράουλες που όπως βλέπετε είναι κολλημένες μεταξύ τους, αλλά έτσι δεν μου  χρησίμευαν και έτσι τις ξεχώρισα και τις έκανα μικρές γιρλάντες, οι οποίες θα διακοσμήσουν σε λίγο τις σκάλες.
 Οι φράουλες που είναι σαν τρισδιάστατες ήταν και αυτές μία γιρλάντα αλλά πάλι δεν εξυπηρετούσαν και έτσι έγιναν 4 διπλές για να διακοσμήσουν και αυτές σκάλες.  Την κόκκινη κορδέλα που βλέπετε με τις φράουλες χωρίς να καταλαβαίνετε τη διάταξη τους, θα την δείτε στολισμένη στη φωτογραφία με το τραπέζι που το στολίζει κάθετα σε 2 σημεία.
 Να και οι σκάλες, εδώ είναι με τις τσόχινες φράουλες μίας όψεως.

Και εδώ είναι οι τρισδιάστατες (σαν σταυρός) φράουλες, και πράσινη γάζα η οποία χρησιμοποιήθηκε σε όλες τις σκάλες.
Ο στολισμός ήταν λιτός, αλλά καλά εναρμονισμένος με το φυσικό περιβάλλον που έχει
 στον Αγ. Παντελεήμονα.

1 σχόλιο:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είπε...

Καλημέρα κ. Μυρτώ!
Πανέμορφο το Blog σας και ακόμη πιο όμορφη η δουλειά σας! Συγχαρητήρια για την επιμέλεια της φραουλοβάπτισης, φαίνονται όλα υπέροχα! Χαιρόμαστε που σας άρεσαν τα σαπουνάκια μας, σας εύχομαι να είστε καλά και να συνεχίσετε τις όμορφες δημιουργίες σας!
Φιλικά
Κατερίνα Λεγάτου
Bloom - Bloom Handmade Soaps